Gratis Parking Gratis Koffie of Frisdrank Gratis Handmassage
Gratis Herstelling Gratis Afhaling Gelnagels

Nagelverzorging

Gebruik dagelijks olie op de nagels.
Vuil nooit weghalen met een scherp voorwerp,
gebruik een nagelborstel met wat tandpasta.
Knip kunstnagels nooit af, hierdoor zullen ze barsten. Gebruik liever een vijl.
Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot, dan zijn ze te lang en kunt u ze beter korter vijlen.
Trek of peuter uw kunstnagel er nooit af!

De topcoat beschermt de nagellak, waardoor u er langer plezier van heeft. Wilt u de nagellak weer verwijderen, is het beter een nagellakremover te gebruiken met aceton, dan gaat de nagellak er beter vanaf. Bij natuurlijke nagels nooit nagellakremover gebruiken met aceton, dit is te agressief.

Wanneer u uw nagels wilt lakken, kunt u het beste altijd eerst een basecoat gebruiken. Deze dient ter bescherming en voorkoming van vergeling en maakt het gemakkelijker om daarna de kleur op te brengen. Twee keer lakken geeft het mooiste effect.  Daarna kunt u de lak sealen met een topcoat.


Hygiëne

Hygiëne in het salon vind ik belangrijk.
Zo hebben we een toilet enkel voor de klanten, voorzien met de meest hygiënische voorzieningen. En een automatische handenwasbak voor de klanten die dit wensen.
Ik maak ook gebruik van een afzuiginstallatie in het salon en werktafel, ook werk ik met een mondkapje.  Ook de hygiëne van uw handen is belangrijk. Om te voorkomen dat er bacteriën en schimmels worden overgebracht gebruik ik voor iedere klant eigen vijlen.